Välkommen in till oss för att se våra kaminer och spisar i trevlig hemmiljö i vår stora utställning

TIDIGARE 7H KAMINCENTER

Om Eldabutiken Borås

VI STÅR FÖR KVALITET, SERVICE OCH OMTANKE

Vi levererar kompletta lösningar inom värme till alla våra kunder och är med hela vägen från rådgivning och offert till monterad, slutbesiktad och godkänd eldstad.
Marcus Wallin startade 7H Kamincenter år 2012, med en idé att leverera kompletta lösningar inom värme till kunder. År 2021 blev vi istället en del av Eldabutikerna, vilket vi är mycket stolta över. Vi fortsätter att stå för kvalitet, service och omtanke hela vägen från rådgivning och offert till monterad och slutbesiktigad, godkänd eldstad.

Marcus Wallin
Ägare

Marcus är murare i tredje generationen och har mångårig erfarenhet när det gäller montering av skorstenar, braskaminer och eldstäder.

Magnus Cederqvist
Butiksansvarig

Magnus har mångårig erfarenhet inom kaminbranschen och med sitt enorma kunnande vägleder han dig till vilken kamin som passar dig och ditt hem allra bäst.

Daniel Jarhia Montör

Certifierad kamininstallatör med en bakgrund som montör inom industri. Med hög kompetens ser Daniel till att din kamin blir installerad och godkänd för besiktning.

Carl Svensson Säljare/montör

Calle började sin bana hos oss som montör för att sedan gå vidare till att finnas i butiken och guida dig till rätt köp av kamin i din bostad.

KVALITET

Vi levererar alltid högsta kvalitet

SERVICE

Vårt mål är att leverera bästa möjliga service

OMTANKE

Vi tror på omtanke för våra kunder