Braskaminer, designspisar och kassetter

Vi erbjuder försäljning och montage av braskaminer, designspisar samt effektiva spisinsatser och kassetter i din öppna spis. Vi säljer och installerar i Borås och Sjuhärad med omnejd.
Att inreda med en vackert designad eldstad blir allt mer populärt och vi hjälper dig att hitta rätt bland alla våra modeller. Med en fin designspis blir din eldstad en vacker del av din inredning, även när den inte brinner.

Vi säljer även bioetanolkaminer som inte behöver tillgång till skorsten och därför kan placeras på valfri plats i huset. Skorstensfria kaminer finns i många modeller. Vill du göra din öppna spis till en högeffektiv värmekälla? Hos oss hittar du en mängd spisinsatser och kassetter som vi monterar i din öppna spis. Dessa spisinsatser och kassetter finns i många storlekar och utföranden.

Nedan visar vi några av våra favoriter, se mer av vårt utbud här.

ROT-AVDRAG SÄNKER INSTALLATIONSKOSTNADEN
Du vet väl att du kan utnyttja ROT-avdrag vid installation av din nya braskamin och därmed sänka vår arbetskostnad. Vi sköter redovisningen till skatteverket och drar av skatterabatten direkt på din faktura.

RAIS PILAR

NORDPEIS DAVOS-SERIEN

CONTURA 620 STYLE

RAIS GASKAMIN